Direktlänk till inlägg 15 oktober 2008
Marie:
Detta kanske kan vara ett tillägg när du gör brunch nästa gång - käka inte upp det vid spisen bara :)
2 1/4 dl rågsikt
1 dl fil
1 msk flytande margarin
1 tsk sirap
½ tsk bakpulver
1 tsk brödkryddor
2krm salt
+ lite extra mjöl till utbakningen
Blanda allt i en bunke.
Dela i 8 delar och kavla ut till en tunn rund kaka.
(Degen är lite kladdig så vänd några gånger och snåla inte med mjölet)
Stek brödet på medelvärme utan fett tills det blir lite ljusbrunt.
Mums fillibabba :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 | 7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 | 22 | 23 |
24 |
25 | 26 | |||
27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
|||||
|