Direktlänk till inlägg 11 september 2016
Inte kött, potatis och brun sås som söndagsmiddag. Men en supersmarrig pizza med botten gjord på äggvita, creme fraiche och fiberhusk. Toppad med hårt smörstekta champinjoner, pizzasås och parmesan samt lite pizzakrydda på toppen.
SÅ S J U K T GOD!!
Nya fröknäcken har det också blivit i helgen, 2 plåtar till och med. Adderar alltid 1 dl finriven parmesan i alla recept jag har och det blir så otroligt gott!
Strax ska jag mixa ihop några rawfoodbollar också, är ju så himla kul med nya recept :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 | 11 | |||
12 |
13 |
14 |
15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 | |||
26 |
27 |
28 |
29 | 30 | |||||
|