**BAKA ÄR GULD - KÖPA ÄR SILVER**

Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Last time for eurovision !

Av Lind@ - 26 maj 2008 20:50

Alltså, såg inte ens alla bidrag, men kan ju konstatera att eurovision -finalen är finito för min del nu!


Vilken låååång seg utdragen historia det har blivit! bläää


Sen öst kom in har det verkligen gått utför med hela skiten - nä jag är less på´t !


Lugn helg för övrigt. Morsdagsmiddag hos Lille-Mor och Janne i lördags kväll.

Underbart god mat - det hade behövts stretch i midjan :)  Äter ju alltid över min förmåga när det är riktigt smaskigt. Att man aldrig lär sig!


Ett besök på Karnevalen blev det oxå - för hela familjen. Kors i taket. Det var läääänge sen vi gjorde en så enkel sak ihop..

Nästan så man glömmer bort hur det är att vara båda när man ska iväg ...

& snart är det sem, så vi får nog börja smygträna på att tillbringa lite mer tid ihop, annars blir det väl kaos vecka 26 !!!!!!


Mors dags firande var det inte tal om! Det var helt bortglömt!!!

Ingen frukost på sängen, ingen middag eller ens fika fick jag ....utan att göra det själv förstås. Lite besviken blev jag allt. Inte på att jag inte fick blommor, för det struntar jag i. Men Fidde och Olivia kunde ju gjort nåt ihop så det kändes lite speciellt.

Men nu blir det ju smidigt när det är Fars Dag ......!


 
 
Ingen bild

Marie

27 maj 2008 11:39

Näää, det var dåligt att de inte uppmärksammade dig. Tycker lite synd om dig just nu... ;) Har du sagt det till Fidde? Lilla Olivia kanske man inte kan klandra, men brukar de inte göra såna saker på dagis så man ritar nåt eller så till speciella dagar? Hm, men jag är ju inte direkt inne i svängen så jag har koll direkt.
Kram kram!
/Marie :)

 
Ingen bild

Linda

28 maj 2008 09:25

Lag och kolla pa skiten jag med. vada EORUvision,det e ju bara icke eurolander som ar med,na skit och pannkaka var det!! jassa,sa trist att det inte blev nan frukost pa sanegn. Vi hade j Mors dag fr 3 veckor sedan har i Holland,men jag blev faktikst uppvaktad pa alla satt och vis sa det var mysigt. Som du sjav sager,du far ju en latt fars dag da! ;)Kram P.s Blir det natt Holland for er i sommar eller??)

 
Ingen bild

emelie

30 maj 2008 09:56

Hej Linda!! Samma här, blev inte uppvaktad här inte. Inte ens ett grattis! Män, vad ska vi med dom till. Men som du säger, det blir ju smidigt på Fars Dag!! Kram

 
Ingen bild

Pia Berg

8 juni 2008 20:05

Hej Linda!
Nu var det länge sedan jag var här inne på din blogg och läste.
Själv slutade jag att blogga i februari/mars någongång på Peters begäran. Han tyckte det var jobbigt att kvinnor på hans jobb läste den och diskuterade hans liv.
Hur är läget med er nu i solen och värmen och hur går det med "soldäcket" ?
Idag har vi varit på fotbollscup hela dagen med Lisa, men fotbollsplanen var vid en sjö så hela laget och vi föräldrar kunde bada vid 3 tillfällen mellan matcherna. Det var en spännande cup och de gick till final som de vann!!
Läget här hemma med "herr och fru Berg" har varit riktigt bra nu några veckor, men vi tar det lugnt för det har ju gått lite upp och ner tidigare under våren.
Jag flyttar till en större lägenhet 1 juli och det blir ju skönt för i en etta utan balkong kan man inte bo på somamren!
Men det känns sorgligt och lite onödigt tycker vi båda nu när allt varit bra i ett par veckor och vi bott ihop här i huset, men kontraktet är påskrivet och det kanske ändå är bäst att skynda långsamt.
Lisa undrar när ni kommer vara i Halmstad i sommar för vi vill gärna träffa er och se hur stor Olivia blivit nu.
Kram från Pia och de andra

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lind@ - 8 januari 2019 15:24

Hade barnen fram till Julaftons em då jag körde dom till Fiddes pappa. Mysig julafton som avslutades med att jag & Kees kollade på Tomten är far till alla barnen, hemma hos mamma och pappa. Sallies första jul & det var mest pappret som var intr...

Av Lind@ - 17 december 2018 19:47


Riktigt mysigt att åka på julbord med familjen. Sallie var på topphumör :) Äter ju alltid på tok för mycket! Meeen det är ju såååå gott ;) ...

Av Lind@ - 17 december 2018 19:43


Årets julabak var hos Sofia i år! Vi kör ju vartannat år. Blev 4 olika grejer - rätt lagom. Vi hade gärning från 11-17 :) Blev; Polkaknäck Pariservåfflor Biscotti med hasselnöt & choklad Chokladmaränger MUMS MUMS ...

Av Lind@ - 20 november 2018 19:05


  Imorse var det en lite halvkrasslig tjej som vaknade så det fick bli en hemmadag för Alice & mig.   På em ville hon baka... Men kände inte för att dra igång muffins osv så det blev chokladbollar med twist (kaffepulver & lite av min egengjord...

Av Lind@ - 12 november 2018 18:06

I lördags kväll firade vi pappa på Tre liljor! Det bjöds på; - Toast Skagen - Schnitzel med klassiska tillbehör - Tårta till dessert Proppmätt!! Blen en lugn & trevlig kväll med lite släkt & kompisar till pappa & mamma. Tjejerna hade...

Presentation

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Matbloggstoppen

Ovido - Quiz & Flashcards