Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009
Det här var vår kvällsmat igårkväll :)
Till 4 pers
400g kokt kall potatis
2 hårdkokta ägg
1 rödlök
½ dl dill (vi tog fryst)
2 msk smör
4 tunnbröd (vi använde fullkorn)
2 burkar makrill i tomatsås
Skala och skiva potatis, ägg och rödlök. Plocka och skär dillen.
Bred matfett på tunnbrödet och fördela potatis, ägg, lök & makrill på tunnbröden. Strö på dillen och rulla ihop till en klämma.
Detta var verkligen supergott & nyttigt dessutom.
Kanske man kan använda pitabröd oxå om man vill ?!
Gillar man makrill så var detta en "hit" !!
*receptet är från ICA*
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 | 16 | |||
17 | 18 |
19 | 20 | 21 |
22 | 23 | |||
24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | |||
31 | |||||||||
|