**BAKA ÄR GULD - KÖPA ÄR SILVER**

Alla inlägg den 2 april 2009

Av Lind@ - 2 april 2009 20:34


Såna här dagar får man verkligen njuta av att få vara hemma och vara mammaledig :)


Just nu värker mina fötter av allt promenerande idag, men som sagt, det är positiv smärta för det har varit en toppendag :)

(Tja förutom när jag förla mina nya solglasögon & höll på att bli galen på mig själv som är så tankspridd nuförtiden! Hittade dom i skåpet där Fidde har sina arbetskläder + lite andra grejer! Där hade jag visst öppnat när jag letade efter parasollet till vagnen i förmiddags... Som jag för övrigt inte hittade där!)


När Fidde kom hem från jobbet så promenerade vi ner till stan - kunde ju bara inte vara inne i solskenet. Han skulle till banken för nåt har hänt med hans inloggning till internetbanken. Nu har han nya koder så förhoppningsvis kommer det funka inom kort.


Alice har varit på jättebra humör idag och faktiskt inte skrikit såvärst mycket, i mina mått mätt. Jag vill ju verkligen tro att det är 3-månaderskolik hon har & inte nåt som kommer hålla i sig.

Några besök på öppna förskolan skulle jag ju gärna hinna med innan terminen är slut.


Ikväll har vi premiärgrillat, blev bara korv och bröd som inhandlades i all hast på vägen hem från stan .... men ändå, grillsäsongen har börjat - who-hooo !!


Veckans städning har oxå avklarats idag. Jag fixade dammsugningen i förmiddags och sen har jag torkat golv och städat toaletterna nu ikväll. Fidde fick torka klinkergolven .... sen skötte han matning och röjning av disk.

Nu är han i garaget och gör nånting ...


Nu ska jag ta mig en dusch och imorron är det fredag & förhoppningsvis en dag med mera sol :)


Till helgen är det andra planer - mer om det på söndag !!





Presentation

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Matbloggstoppen

Ovido - Quiz & Flashcards