Direktlänk till inlägg 6 juni 2009
Nu har vi avnjutit en god rabarberpaj :)
Lite ovanligt med riven mandelmassa ovanpå, men det var faktiskt inte dumt alls ..
Pajdeg:
4dl mjöl
1 dl socker
1½ tsk bakpulver
100g smör
1 ägg
Fyllning:
400 g rabarber
2 msk socker
100 g mandelmassa
Låt pajdegen vila ca 1 timme i kylen.
Hyvla hälften av den i formen och förgrädda i 8 minuter 200grader.
I med rabarber, socker & mandelmassa och hyvla över mandelmassan och resten av pajdegen.
Sen in i ugnen i 20-25 minuter!
Mums!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
|||
15 | 16 |
17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 | 24 | 25 |
26 | 27 |
28 |
|||
29 | 30 | ||||||||
|