Direktlänk till inlägg 22 juli 2010
Ikväll blev det hamburgare och till det Maxrestaurangens GI-hamburgerbröd som numera går att köpa i vanliga mataffären :)
I senaste numret av Matmagasinet var det med ett recept på hemmagjord hamburgerdressing som jag testade idag.
Den var SUPERGOD - ni MÅSTE bara göra den!
Såååå mycket bättre än den läbbiga amerikanska dressingen som finns i butiken!
Detta är till en rejäl sats, räcker säkert till 15pers ...
Jag gjorde hälften och trots att jag (&Fidde) la på ordentligt så blev det massor över. Hade lätt creme fraiche och den blev ganska rinnig, så kanske att den fetare varianten är att föredra?
2½ dl majonnäs
2½ dl creme fraiche
1 dl chilisås
1 dl bostongurka
1 msk salt
½ msk svartpeppar
Gott folk - nu gör ni detta så fort ni hinner ;)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 | 6 |
7 |
8 |
9 | 10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 | |||
19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 |
|||
26 |
27 | 28 |
29 |
30 | 31 |
||||
|