**BAKA ÄR GULD - KÖPA ÄR SILVER**

Alla inlägg den 7 juli 2009

Av Lind@ - 7 juli 2009 21:41



Idag har inhandlats medikamente !!


Efter tips här på bloggen så äter jag nu Voltaren & dessutom köpte jag elastisk binda som Fidde lindat runt foten som extra stöd.


Blev en halv-powerwalk i 45 minuter ikväll - bättre än inget - men ta mig tusan - jag ser löpare överallt !!! jag skojar inte ... & där får jag GÅ ! Det känns frustrerande :(


Fatta mig rätt - jag vill inte bli så mycket smalare, bara liksom se ut som innan Alice föddes OCH kunna FIKA VARJE DAG om jag vill & det vill jag juh :)   Det är ju lite av varadgslyxen när man är mammaledig, iaf för mig. Men jag verkligen hatar när minsta lilla fettvalk hänger över brallorna - det är liksom inte jag på nåt sätt .... alla har vi väl våra nojor! & det är min ...


Olivia har ju sommarledigt från dagis nu vilket innebär att det är utbrott och psykbryt mer eller mindre dagarna i ända - ska det va såhär ???!

Hoten avlöser varandra, hon lyssnar inte ett dugg på mig och idag tex så hade vi pratat om att gå till lekplatsen på förmiddan. Då leker hon med granntjejen ute och VÄGRAR att lämna tillbara hennes utekritor! Efter några tillsägelser så får jag ju börja hota ... & lekplatsbesöket brinner inne för hon går ju sin egen väg och behåller kritorna !!!!!

Och så slutar det som vanligt, Olivia toklipar och jag är asirriterad !!!


Det är ju inga stora grejer, men det är såååååå energikrävande !!!


Snälla ni däute som läser - HJÄLP MIG! ge mig lite nya "metoder" att använda - jag är helt fast i "hotmetoden" !!!!!!!!

Av Lind@ - 7 juli 2009 12:39



Glömde ta min allergitablett igårmorse och tog den när jag gick och la mig ... hade precis glömt bort vad som händer då ...!


Vet inte vad det är för konstigt i den tabletten men det bränner/svider/eldar i typ hela halsen och ända ner i magen ... så natten till idag var hemsk!


Fick gå upp och dricka och käkade knäckebröd mitt i natten för att det skulle bli bättre ... det blev det väl för jag sov iallafall när Alice vaknade framåt morrontimmarna ....


En trött mamma är jag idag :(



Presentation

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Matbloggstoppen

Ovido - Quiz & Flashcards