**BAKA ÄR GULD - KÖPA ÄR SILVER**

Direktlänk till inlägg 12 november 2011

Mycket uträttat!

Av Lind@ - 12 november 2011 19:29


Har fått ganska mycket uträttat idag känns det som ..


Som vanligt så vaknade jag till framåt 4-5 tiden imorse (när Alice vaknade och grät och jag hämtade henne till vår säng).

Efter det sov jag inte så mycket - jag är mästare på att börja tänka på en MASSA saker och då är det ju lögn att somna om fast man vill!


Jaja, fick lite sovmorron iallafall, Alice sov till nästan halv 8 :)


Jag drog igång ett brödbak direkt på morgonen, men det hann ju inte bli klart till frukost.  Blev risgrynsgröt idag - det är himla gott ibland. Snart är det dax att göra hemmagjord, så mycket godare än den köpta, tycker jag!


Har gjort en riktig megastädning härhemma oxå (Fidde har kämpat på i garaget och varit på tippen mm). Har inte torkat golven sen v 38 !! (skrev nämligen det i almanackan då bara för att få det bekräftat HUR länge det går mellan gångerna !!!). Behöver jag tala om att vattnet var snuskigt skitigt ??! Men nu är det rent !  


Cyklade ner en sväng till stan oxå och fixade farsdagspresenter till imorron. Får hoppas det uppskattas av papporna?


Gjorde fiskgratäng till sen lunch idag - ungarna måste varit halvt utsvultna, Alice käkade 3port och Olivia 2! Väldigt ovanligt, dom äter rätt dåligt (men bra på förskola och skola  ).


Har hunnit med en löpparrunda oxå, 40 minuter idag, i mörker igen! Jäkla vintertid - jag DISSAR det här med att ändra klockan !!!!


Nu ska jag käka Gott&Blandat som Olivia och jag shoppade innan - känner jag mig rätt så käkar jag upp hela påsen ikväll  


Ska spana in Så Mycket Bättre ikväll - får väl sitta själv i soffan, Fidde fixar i garaget... 


VAD HAR DU HITTAT PÅ IDAG DÅ ???? jag är nyfiken på vad andra gör på helgerna ???   

 
 
Ingen bild

Maria Andersson

13 november 2011 12:41

Vi har inte varit så aktiva, på dagen donade vi med lite av varje bilstädning, o tur till stan m.m På kvällen kom goda vänner på god mat och dryck, vi var 8 vuxna och 4 barn så det var fullt ös.
Idag har vi varit i Segersta på julmarknad= mysigt, snart vankas det lunch.

 
jessica a

jessica a

13 november 2011 19:40

Ja, det var ju en hel del... även vi har faktiskt hunnit med en hel del. Skönt när vi bowlar samtidigt, då går liksom inte hela helgen ut på bowling. Uppdaterar snart med lite byggbilder om du vill se. Annars är ni ju välkomna hit o kolla live när du vill.
Kramis

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lind@ - 8 januari 2019 15:24

Hade barnen fram till Julaftons em då jag körde dom till Fiddes pappa. Mysig julafton som avslutades med att jag & Kees kollade på Tomten är far till alla barnen, hemma hos mamma och pappa. Sallies första jul & det var mest pappret som var intr...

Av Lind@ - 17 december 2018 19:47


Riktigt mysigt att åka på julbord med familjen. Sallie var på topphumör :) Äter ju alltid på tok för mycket! Meeen det är ju såååå gott ;) ...

Av Lind@ - 17 december 2018 19:43


Årets julabak var hos Sofia i år! Vi kör ju vartannat år. Blev 4 olika grejer - rätt lagom. Vi hade gärning från 11-17 :) Blev; Polkaknäck Pariservåfflor Biscotti med hasselnöt & choklad Chokladmaränger MUMS MUMS ...

Av Lind@ - 20 november 2018 19:05


  Imorse var det en lite halvkrasslig tjej som vaknade så det fick bli en hemmadag för Alice & mig.   På em ville hon baka... Men kände inte för att dra igång muffins osv så det blev chokladbollar med twist (kaffepulver & lite av min egengjord...

Av Lind@ - 12 november 2018 18:06

I lördags kväll firade vi pappa på Tre liljor! Det bjöds på; - Toast Skagen - Schnitzel med klassiska tillbehör - Tårta till dessert Proppmätt!! Blen en lugn & trevlig kväll med lite släkt & kompisar till pappa & mamma. Tjejerna hade...

Presentation

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Matbloggstoppen

Ovido - Quiz & Flashcards